Storhornet Saloon


Storhornet/ The Big-Horn Saloon er vårt overnattingssted. Hele saloonen kan leies til f.eks bursdager, firmagrupper, bryllup m.m.

1. etg. har god spiseplass til 40 personer men det går opp til 48 hvis man fyller helt opp. I vinterhalvåret tar vi ut to bord og setter inn en salong i stedet, så da er det spiseplass til maks 30 her pluss 6 i salongen.

Det er også storkjøkken her.

2. etg har 6 soverom med 19 sengeplasser, vaskerom med servant samt loftsstue med en antikk salong. Det er galleri og åpent   ned. Sengene er utstyrt med dyner og puter, men inntil videre må gjestene ta med seg laken og sengetrekk selv.

I sheriffkontoret er det ei køyeseng i fengselscella og over er det to hemser med 2-3 sengeplasser. Disse kan brukes ved leie av saloonen.

Like nedenfor saloonen ligger "Morgan Kane Lodge". Den har 15 senger og kan leies sammen med saloonen.  Vi har totalt 35 sengeplasser fordelt på 15 rom.

Gapahuken med bakeriet ved siden av har bordplass til 40 pers. og i bakeriet er det et kjøkken som kan brukes.

Priser helg fra kr 8000,- og oppover. Alt etter hvor mange som overnatter.

For midtukepriser, ta kontakt for tilbud.

 

 


I "Vognskjula" står muldyret vårt, Vamp. Han blir passet av Pablo, en trøtt mexicaner. Her er det også to utedoer som hører saloonen til.

I museumsbygget ved siden av saloonen er det et vaskerom og to dusjrom med hyttedusjer. Det er varmtvannstank der så man trenger ikke å varme seg vann.
Her er det også en barbershop innredet i gammel stil, postkontor, landhandel, bank, doc/dentist og selvsagt sheriffkontor med fengselscelle.

Fra 1.etg.
Gammel salong i loftsstua.
Det er selvsagt saloondører.

Kjøkkenet i saloonen.

Arresten i sheriffkontoret har to senger. Over er det to hemser med 2-3 sengeplasser. Dette kan leies sammen med saloonen.
Fra et av soverommene.
Saloontunet.
Uteplassen har plass til over 50 personer.
Kjøkkenet i Bakeriet.
Morgan Kane Lodge.
Museumsbygget med barbershop m.m.
Landhandelen vår.